01-10-2019 | News

Skysource Experience 28 november 2019

28 november vindt de 3e editie van de Skysource Experience plaats. Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende, innovatieve en gezellige middag, waarbij Experts op het gebied van zorgtechnologie hun ervaringen delen.

Experts, afkomstig uit het domein zorg en welzijn, op het gebied van zorgtechnologie delen hun ervaringen met u. Denk hierbij aan e-health, leefcirkels, sensoring, domotica, toegangscontroles, robotics, big data inclusief analyse (Power BI) om meer voorspelbaarheid te realiseren. Dit alles om meer tijd te realiseren voor waar het echt om gaat, ‘de handen aan het bed’! Vele verbeteringen in de zorg worden gemaakt door de inzet van technologie. Hierbij is innovatie noodzakelijk om de kwaliteit en de betaalbaarheid van de zorg te verbeteren. Graag zet Skysource, op strategisch en tactisch niveau uiteen hoe ICT u als organisatie ondersteunt in de dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Binnenkort informeren wij u over de verdere inhoud zoals sprekers, onderwerpen en de locatie. U kunt zich verzekeren van een plaats door kosteloos en vrijblijvend in te schrijven via onderstaand aanmeldformulier. Komt u ook? Graag tot dan!

Skysource Experience 28 november 2019

Schrijf u snel in!