Skysource cloud service provider

Outsourcing ICT, zodat u er geen omkijken meer naar heeft

bekijk onze diensten

Over Skysource

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de HealthCARE en zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties te migreren naar onze clouddiensten.

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit

Helder abonnementsmodel

Meer financiële vrijheid, dankzij een helder abonnementsmodel

Waar bent u meer dan welkom?

Skysource
of course

Certificeringen

De kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen op het allerhoogste niveau staat voorop. Het geeft onze klanten de zekerheid dat ze met een deskundige partij, zeker als het gaat om kwaliteitsmanagement en informatieveiligheid, zakendoen. Skysource is trots dat ze zowel ISO9001, ISO 27001, NEN7510 als ISAE3402 type 1 gecertificeerd zijn. Uiteraard blijven ze ook in de toekomst hierop gefocust.

ISO27001

ISO27001 is een internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging. Deze ISO-standaard is van toepassing op zowel commerciële bedrijven, non-profit instellingen als overheden.

ISO9001

ISO9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Oftewel: Zeg wat je doet. Doe wat je zegt. En het allerbelangrijkste; bewijs het.

NEN7510

NEN7510 is de norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland.

ISAE3402

ISAE3402 is de internationale standaard voor zekerheid bij outsourcing. Zekerheid over belangrijke aspecten zoals risico management, de interne beheersing of bijvoorbeeld data integriteit.

Onze partners

Het spreekwoord luidt: Goed gereedschap is het halve werk. Ook dat geldt voor Skysource. Skysource is dan ook trots dat ze met zulke mooie internationale A-merken zaken mogen doen. De knowhow, de expertise, de service en natuurlijk de prettige samenwerking eindigt altijd in een prachtig eindresultaat.

FACE TO FACE

Bert Verhoeff

Bert Verhoeff

CEO Skysource

Anton Harder

Anton Harder

CTO Skysource

Gerald de Groot

Gerald de Groot

Manager Infrastructure

Henk Verbeek

Henk Verbeek

Professional Services Consultant

Robert Vakkers

Robert Vakkers

Service Manager

Geertjan van Gils

Geertjan van Gils

Business Controller

Rob Kuijpers

Rob Kuijpers

Project Manager

Martijn Eckhardt

Martijn Eckhardt

Inside Sales

Ashwin Bihari

Ashwin Bihari

Professional Services Consultant