Healthcare

De veranderingen binnen de gezondheidszorg gaan snel. Skysource durft te stellen dat het een van de sectoren is waar de ontwikkelingen elkaar het snelst opvolgen. Zeker op het gebied van ICT stapelen de voordelen zich steeds meer op. Skysource heeft uw organisatie dan ook veel te bieden. Werken vanuit de Cloud betekent optimale veiligheid en meer efficiency tegen lagere kosten.

Skysource zorgt voor een veilige en prettige werkomgeving

Mobiliteit is binnen de gezondheidszorg van het allergrootste belang. (Ambulante) zorgprofessionals moeten ten aller tijden belangrijke patiëntgegevens veilig kunnen uitwisselen met collega’s. Daarom is Skysource trots op de NEN7510 certificering. Zo creëert Skysource voor zorgprofessionals op elk niveau een veilige en prettige werkomgeving.

Omdat er veel kennis en expertise is opgebouwd is Skysource als CloudExpert inmiddels een bekende en veel gevraagde naam binnen de zorgbranche. Uiteraard wil Skysource deze kennis ook graag met u delen. Heeft u interesse en zou u graag een afspraak willen maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Bouw

De digitalisering gaat in elke sector razendsnel. Data en (BIM) -applicaties vormen het hart van uw organisatie. Maar de huidige ICT voldoet niet meer aan de eisen van vandaag. Daarom zet 68% van de Nederlandse organisaties nu de stap naar de Cloud. Met een (Private) Cloudomgeving aangepast aan de uitdagingen van de toekomst gaat u voor snel schakelen en duurzame groei. Samenwerken is het sleutelwoord in de huidige bouwsector.

Samen optrekken en elkaar versterken wordt nog onvoldoende gedaan in de bouw. Maar is de branche klaar voor ketensamenwerking? Het antwoord is ja, enkel dient er wel goed nagedacht te worden hoe dit te realiseren.

Skysource, uw ICT partner binnen de keten!

De digitalisering in de bouwsector neemt in grote snelheid toe. Uit onderzoek komt naar voren dat 48% van de bedrijven in de bouwsector prioriteit geeft aan digitalisering. Technologische innovaties zijn ook in de bouw niet meer weg te denken. In de afgelopen jaren heeft innovatie in technologie veel branches ontwricht. Het ziet ernaar uit dat ook de bouwsector de komende jaren steeds meer te maken krijgt met veranderingen door de technologische ontwikkelingen.

Met de Cloud Services van Skysource kiest u voor een tailormade virtuele omgeving die klaar is voor al uw zakelijke uitdagingen. Onze Private Cloudomgeving biedt een veilige online werkplek met razendsnelle toegang tot uw data en applicaties, altijd en overal. En met het flexibele pay-per-use model schaalt u snel op en af.

Zakelijke dienstverlening

De ontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening gaan tegenwoordig bijna net zo snel als het licht. Het eisenpakket van opdrachtgevers neemt toe. De complexe internationale regelgeving, waar deze organisaties vaak mee te maken hebben, wordt zowat iedere dag ingewikkelder. En door de geavanceerde ICT-oplossingen heeft de zakelijke dienstverlening inmiddels concurrentie gekregen vanuit de hele wereld. Deze organisaties weten, de concurrentie ligt continu op de loer! Skysource is zelf een zakelijke ICT-dienstverlener en kan zich dan ook goed inleven in deze wereld. Om up-to-date te zijn en de concurrentie voor te blijven, zijn geavanceerde ICT-oplossingen van levensbelang om in de voorhoede te blijven spelen.

Skysource weet wat de zakelijke dienstverlening nodig heeft!

Skysource heeft uw organisatie dan ook veel te bieden. Werken vanuit de cloud betekent optimale veiligheid en meer flexibiliteit ten behoeve van uw eindgebruikersorganisatie.

Aangezien er veel kennis en expertise is opgebouwd is Skysource als CloudExpert inmiddels een bekende en veel gevraagde naam binnen de zakelijke dienstverlening. Uiteraard wil Skysource deze kennis ook graag met andere organisaties delen. Heeft u interesse en zou u graag een afspraak willen maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ze op.

Waarom Skysource?

Skysource is als CloudExpert een autoriteit op het gebied van slimme (Private) Cloudoplossingen. Exclusiviteit staat hoog in het vaandel. De infrastructuur van een ICT-omgeving is exclusief voor een bedrijf of organisatie. Deze wordt geheel tailormade ontwikkeld, ingericht en, niet onbelangrijk, up-to-date gehouden. Bent u nieuwsgierig wat Skysource voor uw organisatie kan betekenen? De CloudExperts staan graag voor u klaar!

Helder abonnementsmodel

Meer financiële vrijheid

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit