Skysource, uw ICT partner binnen de keten!

De digitalisering gaat in elke sector razendsnel. Data en applicaties vormen het hart van uw organisatie. Maar de huidige ICT voldoet niet meer aan de eisen van vandaag. Daarom zet 68% van de Nederlandse organisaties nu de stap naar de Cloud. Met een Private Cloudomgeving aangepast aan de uitdagingen van de toekomst gaat u voor snel schakelen en duurzame groei. Samenwerken is het sleutelwoord in de huidige bouwsector.

Samen optrekken en elkaar versterken wordt nog onvoldoende gedaan in de bouw. Maar is de branche klaar voor ketensamenwerking? Het antwoord is ja, enkel dient er wel goed nagedacht te worden hoe dit te realiseren.

De digitalisering in de bouwsector neemt in grote snelheid toe. Uit onderzoek komt naar voren dat 48% van de bedrijven in de bouwsector prioriteit geeft aan digitalisering. Technologische innovaties zijn ook in de bouw niet meer weg te denken. In de afgelopen jaren heeft innovatie in technologie veel branches ontwricht. Het ziet ernaar uit dat ook de bouwsector de komende jaren steeds meer te maken krijgt met veranderingen door de technologische ontwikkelingen.

Met de Cloud Services van Skysource kiest u voor een tailormade virtuele omgeving die klaar is voor al uw zakelijke uitdagingen. Onze Private Cloudomgeving biedt een veilige online werkplek met razendsnelle toegang tot uw data en applicaties, altijd en overal. En met het flexibele pay-per-use model schaalt u snel op en af.

Heeft u interesse en zou u graag een afspraak willen maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Skysource uw ICT partner in de bouw

Laat je vrijblijvend adviseren

Waarom Skysource?

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de zorg en de zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource eenvoudig in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties volledig te migreren naar onze clouddiensten.

Lees meer

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Helder abonnementsmodel

Meer financiële vrijheid, dankzij een helder abonnementsmodel

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit

Whitepaper

Download onze whitepaper en lees hoe digitalisering de bouw een stapje vooruit helpt

Technologische uitgagingen in de bouw

Vul e-mailadres in