Skysource zorgt voor een veilige en prettige werkomgeving

De veranderingen binnen de gezondheidszorg gaan snel. Skysource durft te stellen dat het een van de sectoren is waar de ontwikkelingen elkaar het snelst opvolgen. Zeker op het gebied van ICT stapelen de voordelen zich steeds meer op. Skysource heeft uw organisatie dan ook veel te bieden. Werken vanuit de Cloud betekent optimale veiligheid en meer efficiency tegen lagere kosten.

Mobiliteit is binnen de gezondheidszorg van het allergrootste belang. (Ambulante) zorgprofessionals moeten ten aller tijden belangrijke patiëntgegevens veilig kunnen uitwisselen met collega’s. Daarom is Skysource trots op de NEN7510 certificering. Zo creëert Skysource voor zorgprofessionals op elk niveau een veilige en prettige werkomgeving.

Omdat er veel kennis en expertise is opgebouwd is Skysource als CloudExpert inmiddels een bekende en veel gevraagde naam binnen de zorgbranche. Uiteraard wil Skysource deze kennis ook graag met u delen. Heeft u interesse en zou u graag een afspraak willen maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Play Skysource corporate video

Laat je vrijblijvend adviseren

Waarom Skysource?

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de zorg en de zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource eenvoudig in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties volledig te migreren naar onze clouddiensten.

Lees meer

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Helder abonnementsmodel

Meer financiële vrijheid, dankzij een helder abonnementsmodel

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit