Skysource weet wat de zakelijke dienstverlening nodig heeft!

De ontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening gaan tegenwoordig bijna net zo snel als het licht. Het eisenpakket van opdrachtgevers neemt toe. De complexe internationale regelgeving, waar deze organisaties vaak mee te maken hebben, wordt zowat iedere dag ingewikkelder. En door de geavanceerde ICT-oplossingen heeft de zakelijke dienstverlening inmiddels concurrentie gekregen vanuit de hele wereld. Deze organisaties weten, de concurrentie ligt continu op de loer! Skysource is zelf een zakelijke ICT-dienstverlener en kan zich dan ook goed inleven in deze wereld. Om up-to-date te zijn en de concurrentie voor te blijven, zijn geavanceerde ICT-oplossingen van levensbelang om in de voorhoede te blijven spelen.

Skysource heeft uw organisatie dan ook veel te bieden. Werken vanuit de cloud betekent optimale veiligheid en meer flexibiliteit ten behoeve van uw eindgebruikersorganisatie.

Aangezien er veel kennis en expertise is opgebouwd is Skysource als CloudExpert inmiddels een bekende en veel gevraagde naam binnen de zakelijke dienstverlening. Uiteraard wil Skysource deze kennis ook graag met andere organisaties delen. Heeft u interesse en zou u graag een afspraak willen maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ze op.

Play Skysource corporate video

Laat je vrijblijvend adviseren

Waarom Skysource?

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de zorg en de zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource eenvoudig in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties volledig te migreren naar onze clouddiensten.

Lees meer

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Helder abonnementsmodel

Meer financiële vrijheid, dankzij een helder abonnementsmodel

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit