Servicedesk

De ICT-wereld is voor velen vaak onbegrijpelijk en ongrijpbaar. Vraagtekens kunnen voor stagnatie zorgen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Skysource pakt dit aan, want service gaat veel verder dan alleen een telefoontje of mailtje naar de Servicedesk-medewerkers. Servicegerichtheid is in elke vezel van de Skysource-medewerkers aanwezig.

Play Skysource corporate video

100% oplossingsgericht

De Servicedesk van Skysource is graag het kloppende hart van haar opdrachtgevers! U kunt er 24/7 met al uw vragen, problemen en/of wensen terecht. De Servicedesk-medewerkers zijn 100% oplossingsgericht. Middels cursussen en trainingen wordt de kennis van de Servicedesk-medewerkers up-to-date gehouden. Bij specifieke vragen of problemen wordt er een expert ingeschakeld om tot een goede oplossing te komen. Alle communicatie omtrent de ICT-vraagstukken wordt vastgelegd, zodat ten alle tijden duidelijk is wat de status op dat moment is. De eindgebruiker staat ten alle tijden centraal. De Servicedesk-medewerkers helpen u goed, graag en snel!

Laat je vrijblijvend adviseren

Waarom Skysource?

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de zorg en de zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource eenvoudig in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties volledig te migreren naar onze clouddiensten.

lees meer

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Helder abonnementsmodel

Meer financiële vrijheid, dankzij een helder abonnementsmodel

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit