ICT beheer uitbesteden? Skysource helpt u graag

Skysource zorgt voor een veilige IT omgeving

ICT vraagstukken zijn zeer complex en vragen om een brede kennis op vele vakgebieden binnen de IT. Steeds vaker kiezen bedrijven er daarom voor om hun ICT uit te besteden.

Bij Skysource kunt u uw ICT volledig of gedeeltelijk laten outsourcen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor wij altijd innovatieve maatwerkoplossingen voor uw organisatie kunnen bieden. Hiermee bespaart u geld, tijd en energie. Zo kunt u zich volledig richten op uw corebusiness. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bespaar kosten door uw ICT uit te besteden

Veel ondernemers denken dat ze kosten kunnen besparen door hun ICT in eigen beheer te houden. Echter is dit vaak een illusie omdat goed geschoolde ICT-medewerkers hoge personeelskosten met zich meebrengen. Doordat ICT zeer omvangrijk is, is het onwaarschijnlijk dat één ICT-er over alle kennis beschikt. Een ICT-afdeling bestaat daarom vaak uit meerdere personeelsleden. Het salaris van een ICT-medewerker is hoog. Daar komen ook nog eens kosten bij voor één of meerdere werkplekken. Daarnaast moet de kennis van het personeel altijd up-to-date blijven waardoor scholing vereist is. Dit betekent dus ook weer een extra kostenpost. Het uitbesteden van ICT is daarom vaak goedkoper én kwalitatiever.  

Onze managed services

Voor het uitbesteden van uw ICT kunt u bij Skysource terecht voor onderstaande managed services:

Serverbeheer

Uw bedrijfsserver is het hart van uw ICT infrastructuur. Goed onderhoud en beheer van uw server is daarom van groot belang. 

Lees meer over serverbeheer

Werkplekbeheer

Een online werkplek die altijd optimaal werkt. Verzeker uzelf van continuïteit en een online werkplek die altijd aansluit bij uw behoefte zonder de bijkomende zorgen. 

Lees meer over werkplekbeheer

Netwerkbeheer

Uw medewerkers hebben baat bij een goede communicatie tussen servers, computers en overige netwerkapparatuur. Goed onderhoud en beheer van uw netwerk is daarom van groot belang voor de continuïteit van uw organisatie. 

Lees meer over netwerkbeheer

Systeembeheer

Een goede werking van uw Local Area Network (LAN) is belangrijk om uw internet- en communicatievoorzieningen en bedrijfsapplicaties te laten werken. Goed onderhoud en beheer van uw computersystemen kan daarom niet ontbreken. 

Lees meer over systeembeheer

ICT beveiliging

Uw bedrijfsdata mag niet in verkeerde handen vallen. Het beveiligen va uw systemen tegen virussen, malware of cyberaanvallen heeft daarom een hoge prioriteit.

Lees meer over ICT beveiliging

Back-up beheer

Het is belangrijk dat uw bedrijfsdata altijd veilig en toegankelijk blijft. Goede backup-oplossingen om data te beschermen zijn daarom onmisbaar.

Lees meer over back-up beheer

 

Wifi beheer

Optimaal werkende- en veilige Wifi voor uw medewerkers en -bedrijf is een must-have. Goed onderhoud en beheer van uw Wifi netwerk is daarom erg belangrijk. 

Lees meer over wifi beheer

Benieuwd welke oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over.