ICT security: beveilig uw bedrijfsdata

Cybercrime wordt een steeds groter gevaar voor bedrijven. Met name MKB-bedrijven lopen groot risico om slachtoffer te worden van internetcriminaliteit. Dit komt doordat de ICT beveiliging vaak niet op orde is. Maar zeker ook voor grote organisaties is het van groot belang dat bedrijfsinformatie goed beveiligd is. Wanneer uw bedrijfsdata in verkeerde handen valt, kan dit grote gevolgen hebben voor uw organisatie, medewerkers, klanten, leveranciers en alle andere betrokkenen.

Waarom ICT beveiliging?

Door nieuwe technologieën zoals werken in de Cloud worden we steeds afhankelijker van ICT. Hierdoor ontstaan kansen, maar dit vraagt ook om extra oplettendheid en veiligheid. Nu namelijk steeds meer data digitaal wordt opgeslagen neemt ook de urgentie om uw systemen goed te beveiligen toe.
Cybercriminelen zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om bedrijfsinformatie te stelen. Uw beveiliging moet dus altijd up-to-date zijn om potentiële gevaren voor te zijn. IT beveiliging is doorgaans een vrij dure investering, maar wees ervan bewust dat een datalek veel duurder kan uitvallen. Wanneer klantgegevens op straat komen te liggen, loopt uw organisatie ernstige imagoschade op en verliest u het vertrouwen van uw klanten.

Met Skysource kiest u voor een veilige IT omgeving

Het beveiligen van uw systemen tegen virussen, malware of cyberaanvallen heeft daarom een hoge prioriteit. Helaas hebben veel bedrijven hier niet de kennis voor in huis. Niet iedere organisatie beschikt over een IT afdeling die de veiligheid kan waarborgen. Bij Skysource kunt u uw ICT beveiliging daarom volledig of gedeeltelijk laten outsourcen. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en voldoen dus ook aan de norm die voor informatiebeveiliging binnen de zorg geldt.

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT beveiliging. Wij nemen de bescherming van systemen, netwerken en programma’s voor u uit handen. Hiermee bespaart u geld, tijd en energie. Zo kunt u zich volledig richten op uw corebusiness. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd welke oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over.