Nooit meer data kwijt met Online back-up van Skysource

Stelt u zich eens voor dat al uw bedrijfsdata verloren gaan. De gevolgen daarvan voor uw organisatie zijn niet te overzien. Vaak wordt gedacht: “dat overkomt mij niet”. Helaas gebeurt het toch regelmatig dat bestanden kwijtraken doordat bijvoorbeeld een harde schijf crasht of door diefstal, een virus of brand. Het terughalen van uw data is dan vaak niet meer mogelijk, met alle gevolgen van dien. Een online back-up van uw data is dus van groot belang. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

Veilige opslag in de cloud

Met de Online back-up programma’s van Skysource zijn al uw bestanden altijd veilig opgeslagen op één centrale plek in de cloud. Uiteraard wordt uw data versleuteld opgeslagen en heeft alleen uw organisatie toegang tot de bestanden. Het grote voordeel van een online back-up is ook dat u altijd en overal bij uw bedrijfsdata kunt. U kunt op ieder apparaat en met elk besturingssysteem een back-up maken van uw bestanden.

Haal verloren bestanden eenvoudig op

Het kan altijd wel eens gebeuren dat u per ongeluk een bestand verwijdert of niet goed opslaat. Uren werk zijn dan verloren gegaan. Met de online back-up van Skysource is dat vanaf nu verleden tijd. Onze programma’s maken regelmatig reservekopieën van uw data zodat u verloren bestanden eenvoudig en snel weer terughaalt.

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Skysource is zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd. Dit betekent dat wij ook zorginstellingen kunnen ondersteunen op het gebied van ICT en clouddiensten. In de gezondheidszorg is veilige opslag van patiëntgegevens van cruciaal belang. Kies daarom voor een online back-up van Skysource.

Kosten Online back-up

Met Skysource maakt u gebruik van het pay-per-use-model. U betaalt dus alleen voor wat u gebruikt. Hierdoor zijn onze back-up diensten zeer flexibel. Groeit uw organisatie? Dan kunt u eenvoudig opschalen. Wanneer u behoeften heeft aan minder afname dan schaalt u weer af. Zo betaalt u dus nooit teveel bij Skysource. Benieuwd naar uw exacte kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via +31 88 144 3333.

Back-up beheer outsourcen

Bij Skysource kunt u uw Back-up beheer volledig of gedeeltelijk laten outsourcen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen dat uw bedrijfsdata altijd veilig en toegankelijk blijft. Hiermee bespaart u geld, tijd en energie. Zo kunt u zich volledig richten op uw corebusiness. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd welke oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over.