Skysource Workspace: dé online werkplek in de cloud

Met de Skysource Workspace hebben u en uw werknemers altijd en overal toegang tot een persoonlijke online werkplek in de cloud. U logt in via uw computer, laptop, smartphone of tablet en kunt direct aan de slag. Zo kunt u werken in de trein, bij de klant, op kantoor of thuis. Ook maakt de digitale werkplek het mogelijk om met collega’s snel en gemakkelijk bestanden te delen en in documenten samen te werken.

Wat is een online werkplek?

Met een online werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw programma’s en gegevens. Uw bedrijfssoftware en -data zijn opgeslagen op een cloudserver die alleen toegankelijk is voor u en uw werknemers. Zo kunt u, wanneer u een internetverbinding heeft, op iedere locatie en vanaf elk apparaat werken in uw digitale werkomgeving.

Werken in de cloud is extra veilig

Met de Skysource Workspace hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bedrijfs- of klantgegevens op straat komen te liggen. Onze cloudoplossingen voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn ISO27001, ISO9001 en NEN7510 gecertificeerd. Optioneel kunt u als extra beveiligingsmethode kiezen voor tweestapsverificatie. Hiermee logt u niet alleen in met een wachtwoord, maar ook met een verificatiecode via uw mobiel.

Altijd op maat gemaakt

Exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. De inrichting van een online werkplek is namelijk exclusief voor ieder bedrijf of organisatie. Daarom zijn al onze cloudoplossingen op maat gemaakt zodat deze perfect aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Bovendien houden wij uw online werkplek altijd up-to-date.

Diverse cloudoplossingen

Iedere organisatie vraagt om een andere aanpak. Daarom heeft u bij Skysource de keuze uit verschillende cloudoplossingen. Voor ieder bedrijf is er zo wel een geschikte online werkplek te realiseren. Alle mogelijkheden worden hieronder nader toegelicht.

Public Cloud

Een public cloud wordt door een cloudprovider beschikbaar gesteld voor het publiek. Uw online werkplek wordt ingericht op een server van de provider. U bent dus geen eigenaar van de hardware en weet niet waar uw data opgeslagen is. Bekende providers zijn Amazon, Microsoft, Dropbox en Google Cloud Platform. Skysource helpt u uw public ploud in te richten op basis van de behoeften van uw organisatie.

Lees hier meer over public cloud. 

Private Cloud

De private cloud, ook wel tailormade cloud genoemd, wordt speciaal voor uw bedrijf ingericht waarbij uw data op een privéserver wordt opgeslagen. Alleen u heeft toegang tot die server. Een digitale werkplek met een private cloud is schaalbaar en flexibel. Bovendien is deze ook nog eens kostenefficiënter en beter beveiligd dan een public cloud.

Lees hier meer over private cloud. 

Shared Cloud

Een shared cloud is een bestaande cloud die u deelt met andere afnemers. Omdat de cloud al bestaat, kunt u snel aan de slag. Daarnaast is de shared cloud ook zeer kostenefficiënt doordat de kosten van de cloud over alle afnemers worden verdeeld.

Lees hier meer over shared cloud. 

Hybrid Cloud

Een hybride of hybrid cloud is een oplossing die één of meerdere cloudresources of services in een public cloud combineert met die van een private cloud. Een flexibele online werkomgeving die het dus mogelijk maakt voor u om data en applicaties eenvoudig te delen tussen de verschillende cloudoplossingen.

Lees hier meer over hybrid cloud. 

Benieuwd welke oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over.