Online Werkplek

Een werkplek is zo groot als de wereld waar u en uw medewerkers zich in bewegen. Dat is natuurlijk fantastisch, echter is het wel van het allergrootste belang dat de veiligheid gegarandeerd is. Als u wilt heeft u continu een veilige verbinding met uw organisatie, applicaties en bestanden. Per slot van rekening vormen veiligheid, flexibiliteit en continuïteit de basis voor vrijheid! Onze ISO- , NEN certificeringen en ISAE verklaringen geven u de zekerheid. Skysource stelt alles in het werk om u altijd de beste en veiligste Cloudoplossingen aan te bieden.

Play Skysource corporate video

Werken ‘all over the world’

Werken ‘all over the world’, dat is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld! Skysource faciliteert bedrijven en instellingen als het gaat om de gewenste functionaliteit. Middels een dataverbinding heeft u plaats, tijd en apparaat onafhankelijk toegang tot uw online werkplek. U kunt overal inloggen en u heeft de beschikking over uw eigen desktop met al uw data en (bedrijfsspecifieke) applicaties. Dit noemt Skysource de ultieme vorm van vrijheid! De CloudExperts komen met een gedegen advies waar een tailormade oplossing uit voortkomt.

Laat je vrijblijvend adviseren

Waarom Skysource?

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de zorg en de zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource eenvoudig in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties volledig te migreren naar onze clouddiensten.

lees meer

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Helder abonnementsmodel

Meer financiële vrijheid, dankzij een helder abonnementsmodel

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit