Hybrid cloud

Een hybride of hybrid cloud is een oplossing die een of meerdere cloudresources of services in een public cloud combineert met die van een private cloud. Een flexibele werkomgeving die het dus mogelijk maakt voor u om data en applicaties eenvoudig te delen tussen de verschillende cloudoplossingen. Op deze manier geniet u van de voordelen van beide cloudoplossingen. De public cloud kunt u dan bijvoorbeeld gebruiken voor de standaard cloudservices zoals webmail. Voor bedrijfsgevoelige informatie en -activiteiten kunt u terecht in de private cloud.

Eenvoudig up- en downscalen

Een hybride cloud is daarnaast handig wanneer u niet gedurende het gehele jaar een grote hoeveelheid cloudresources nodig heeft. Vaak is er een jaarlijks terugkerende piek waarin de activiteiten omhoog gaan en er meer capaciteit nodig is. Dit is bijvoorbeeld het geval in de aanloop naar feestdagen of andere belangrijke periodes in het jaar. Op dit moment is ‘cloudbursting’ een handige optie. Dit is een mogelijkheid die de hybride cloud biedt om private resources uit te breiden naar de public cloud wanneer er meer capaciteit nodig is. Zo beschikt u altijd over genoeg cloudresources en betaalt u alleen voor wat u werkelijk gebruikt.

Voordelen van Skysource hybrid cloud

  • Flexibele online werkomgeving
  • Eenvoudig up- of downscalen
  • De hoogste kwaliteit en servicegraad
  • 24/7 continuïteit en flexibiliteit
  • ISO27001, ISO9001 & NEN7510 gecertificeerd
  • Meer financiële vrijheid, dankzij een helder abonnementsmodel

Waarom een hybrid cloud van Skysource?

Skysource is als CloudExpert een autoriteit op het gebied van slimme (Hybride) Cloudoplossingen. Exclusiviteit staat hoog in het vaandel. De private infrastructuur van een ICT-omgeving is op maat gemaakt voor uw bedrijf of organisatie. Meer capaciteit nodig? Dan kunt u met onze hybride cloud oplossing eenvoudig upscalen naar de public cloud. Bent u nieuwsgierig wat Skysource voor uw organisatie kan betekenen? De CloudExperts staan graag voor u klaar!

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit