Private Cloud

Met een private cloud kunnen u en uw onderneming veilig werken in een beveiligde omgeving, speciaal ontwikkeld, ingericht en onderhouden voor uw onderneming. Een private cloud is schaalbaar en flexibel, maar ook veel kostenefficiënter en beter beveiligd dan een public cloud. Met een private cloud heeft u dus veel meer controle over de mogelijkheden en zijn uw gegevens te allen tijde optimaal beveiligd.

Volledige controle over uw eigen cloud

Een private cloud, ook wel tailormade cloud genoemd, is een cloud die volledig naar uw wensen en eisen wordt ingericht. Een private cloud biedt dan ook meer flexibiliteit dan een public cloud of een hybrid cloud. U kunt uw eigen cloud laten groeien of krimpen wanneer uw onderneming hierom vraagt. Zo zit u nooit met een tekort of overschot aan opslagruimte.

Focus op veiligheid en prestaties

Met private cloud hosting bent u maximaal beveiligd. Uw gegevens worden namelijk niet op een gedeelde en overvolle server geplaatst. Met een private cloud beschikt u altijd over uw eigen resources en bent u dus ook zeker van voldoende opslagruimte. Uw gegevens worden veilig opgeslagen op uw private cloud server, waarbij er geen software gedeeld wordt met andere ondernemingen. Uw gegevens zijn veilig opgeslagen op uw eigen cloud

Niet afhankelijk van externe factoren

Met een private cloud zijn downtime, uitval of beveiligingsissues definitief verleden tijd. Dankzij de eigen, beveiligde omgeving en constante ondersteuning van onze CloudExperts blijft uw cloud optimaal presteren en, nog belangrijker, uw onderneming ook draaiende.

Constante verbetering

Met private cloud opslag wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit en de nieuwste technieken en functionaliteiten. Bij Skysource bent u te allen tijde verzekerd van proactief beheer. Dat wil zeggen dat de functionaliteit van uw private cloud constant up-to-date gehouden wordt. Heeft u persoonlijke wensen die u graag in uw eigen cloud wilt verwerken? Ook dat kunnen onze CloudExperts voor u realiseren.

Waarom een private cloud van Skysource?

Skysource is als CloudExpert een autoriteit op het gebied van slimme (private) cloudoplossingen. Exclusiviteit staat hierbij hoog in het vaandel. De infrastructuur van een ICT-omgeving is exclusief voor een bedrijf of organisatie. Deze wordt geheel op maat ontwikkeld, ingericht en, niet onbelangrijk, up-to-date gehouden. Bent u nieuwsgierig wat Skysource voor uw organisatie kan betekenen? De CloudExperts staan graag voor u klaar met advies en uitleg!

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit