Shared cloud

Bent u op zoek naar een veilige werkomgeving zonder de kosten te willen dragen van een private cloud? En wilt u het liefst zo snel mogelijk beginnen? Dan kunt u met shared cloud hosting aan de slag. Een shared cloud is een bestaande cloud die u deelt met andere afnemers. Omdat de cloud al bestaat, kunt u snel aan de slag en worden de kosten van de cloud over alle afnemers verdeeld.

Voordelen van shared cloud hosting

Shared cloud hosting heeft vele voordelen. Zo betaalt u enkel voor wat u gebruikt, bent u altijd verzekerd van de beste beveiliging en heeft u alsnog controle over de exacte invulling van uw serverruimte. Alle voordelen op een rijtje!

Direct aan de slag

Omdat de gehele infrastructuur van een shared cloud al voor u klaarstaat, bent u ook geen tijd kwijt aan het opstarten en inrichten van uw eigen cloud. Een shared cloud is dan ook dé manier om zo snel mogelijk aan de slag te gaan!

Kostenefficiënt

U deelt niet alleen de IT infrastructuur met andere afnemers. Ook de kosten worden over alle afnemers verdeeld. U betaalt dus alleen voor wat u ook daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van het aantal gebruikers op uw serverruimte. U kunt met een onbeperkt aantal gebruikers in uw shared cloud werken, waarbij u alleen voor het aantal gebruikers op uw server betaalt.

De nieuwste functionaliteiten

Met een shared cloud bent u verzekerd van de nieuwste functionaliteiten, zonder hier voor te moeten betalen. Nieuwe functionaliteiten en applicaties worden centraal geïnstalleerd en zijn voor iedere gebruiker beschikbaar. Dit betekent automatisch dat u zich geen zorgen hoeft te maken over installaties, onderhoud of beheer. Dit wordt allemaal door de CloudExperts van Skysource geregeld!

Flexibel op- en afschalen

Komen er nieuwe gebruikers bij of moeten er juist een aantal verwijderd worden uit uw cloud? Geen probleem! Op het moment dat uw wensen en eisen veranderen kunt u gemakkelijk op- en afschalen. Zo betaalt u alleen voor wat u werkelijk gebruikt.

Waarom een shared cloud van Skysource?

Skysource is als CloudExpert gespecialiseerd op het gebied van shared cloud hosting. Kwaliteit, veiligheid en kostenbesparing staan hierbij hoog in het vaandel. De shared cloud van Skysource is speciaal ingericht om door een groot aantal afnemers gebruikt te worden, zonder dat uw bedrijfsgegevens en documenten in gevaar komen. Wilt u graag meer weten over shared cloud hosting van Skysource? Onze CloudExperts staan voor u klaar met gepast advies en duidelijke uitleg!

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit