Private Cloud

Skysource is als CloudExpert een autoriteit op het gebied van slimme (Private) Cloudoplossingen. Exclusiviteit staat hoog in het vaandel. De infrastructuur van een ICT-omgeving is exclusief voor een bedrijf of organisatie. Deze wordt geheel tailormade ontwikkeld, ingericht en, niet onbelangrijk, up-to-date gehouden. Bent u nieuwsgierig wat Skysource voor uw organisatie kan betekenen? De CloudExperts staan graag voor u klaar!

Play Skysource corporate video

Schaalbaar

Een Private Cloud, oftewel de tailormade cloud, is een cloud die volledig naar uw wensen wordt ingericht. Deze is schaalbaar, wat u de mogelijkheid geeft om te groeien of te krimpen wanneer dat u dat zou willen. Tevens geeft het u meer financiële vrijheid d.m.v. een helder abonnementsmodel. Bovendien is er altijd sprake van proactief beheer, dat wil zeggen dat de CloudExperts van Skysource de functionaliteit up-to-date houden en uw persoonlijke wensen realiseren. Skysource vertelt u graag in een persoonlijk gesprek wat zij voor u kunnen betekenen.

Laat je vrijblijvend adviseren

Waarom Skysource?

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de zorg en de zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource eenvoudig in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties volledig te migreren naar onze clouddiensten.

lees meer

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en servicegraad

Helder abonnementsmodel

Meer financiële vrijheid, dankzij een helder abonnementsmodel

Continuïteit

24/7 continuïteit en flexibiliteit