04-03-2020 | News

Mededeling Skysource naar aanleiding van het Coronavirus

Skysource houdt de ontwikkelingen betreffende het Coronavirus (COVID-19) scherp in de gaten. Skysource heeft daarop maatregelen getroffen, hetzij beperkt. In navolging van het RIVM onderneemt Skysource nochtans geen aanvullende maatregelen – buiten de reguliere maatregelen, zoals opgesteld in het officiële statement – aangaande het Coronavirus. Mocht de situatie verergeren, dan volgt Skysource de richtlijnen van het RIVM. Tevens is Skysource reeds voorbereid om eventuele verdere maatregelen te treffen.

Skysource vestigingen bezoeken

Wij vragen je om onze vestigingen niet te bezoeken als je minder dan 14 dagen geleden een van de erkende risicogebieden (China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Singapore, Iran en delen van Italië) of andere gebieden waar het virus is geconstateerd hebt bezocht, en last hebt van symptomen die kunnen wijzen op de aanwezigheid van het virus.

Daarnaast vragen wij je om Skysource niet te bezoeken als daar geen absolute noodzaak toe bestaat en je minder dan 14 dagen geleden een van de erkende risicogebieden hebt bezocht (of andere gebieden waar aanwezigheid van het virus is geconstateerd) of als je minder dan 14 dagen geleden last hebt gehad van koorts en luchtwegklachten zoals hoesten of kortademigheid.

Hygiëne

De toiletruimtes in onze vestigingen beschikken standaard over wegwerphanddoeken en zeep. Daarnaast stelt Skysource tijdelijk desinfecterende gel beschikbaar aan alle bezoekers. Wij nodigen eenieder uit om hier gebruik van te maken. Verder vragen wij bezoekers de tips van het RIVM op te volgen: Was je handen regelmatig, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Zie voor meer informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Bedrijfscontinuïteit

Skysource heeft een Bedrijfscontinuïteit Plan (BCP) dat wordt geactiveerd bij een calamiteit. Er is nu nog geen noodzaak om het BCP te activeren vanwege het virus, maar wij bereiden ons al wel voor op het beperken van de directe en indirecte gevolgen van een eventuele uitbraak. Het BCP zal wel geactiveerd worden als:

  • De overheid voornemens blijkt om het gebied rondom een of beide vestigingen in quarantaine te plaatsen;
  • Het virus wordt geconstateerd bij een persoon die een van onze vestigingen heeft bezocht en er sprake is van een reële dreiging dat andere personen hierbij zijn geïnfecteerd.

Als je naar aanleiding van dit statement vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met Anton Harder (aharder@skysource.nl, tel. 0651581265) of Peter van Egmond (pvegmond@skysource.nl, tel. 0612460055).

Mededeling Skysource naar aanleiding van het Coronavirus

Geïnspireerd of vragen?

Gerelateerde artikelen

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de HealthCARE en zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties te migreren naar onze clouddiensten.

Whitepaper Uitdagingen in de zorg

Whitepaper Uitdagingen in de zorg

De huidige zorgbranche staat flink onder druk. De grote vraag naar zorgprofessionals en de grote werkdruk eist zijn tol. Er dient steeds meer zorg ...

Lees meer >
Wie is er klaar voor de invoering van de AVG?

Wie is er klaar voor de invoering van de AVG?

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Organisaties dienen aan te kunnen tonen dat ze...

Lees meer >
Skysource neemt volledige IT-omgeving over van Stichting Humanitas

Skysource neemt volledige IT-omgeving over van Stichting Humanitas

Skysource heeft recent een contract gesloten met Stichting Humanitas over de migratie van de volledige IT-omgeving naar de private cloudomgeving va...

Lees meer >
Whitepaper Cloud computing

Whitepaper Cloud computing

Bij Clouddifferentiatie kan er onderscheid gemaakt worden tussen drie verschillende vormen van Cloud; ‘public’, ‘hybride’ en ‘private’, overkoepele...

Lees meer >
Whitepaper SmartSourcing

Whitepaper SmartSourcing

Waar outsourcing in onze wereld hoofdzakelijk te maken heeft met het neerleggen van de IT-infrastructuur bij een externe partij, zoals Skysource, h...

Lees meer >