Schrijf u nu in

Op donderdag 6 april vindt de Skysource Zorg & Welzijn Experience plaats. Hierbij nodigen wij u van harte uit u in te schrijven voor een inspirerend en innovatief evenement.

Programma:

13.30 – 14.00 uur             Inloop
14.00 – 14.15 uur             Welkomstwoord
14.15 – 15.00 uur             Sessie 1: Visie, trends en ontwikkelingen t/m 2027

We nemen u mee in de wereld van Workspace 365. Vele verbeteringen in Zorg & Welzijn worden gemaakt door de inzet van technologie. Hierbij is continue innovatie noodzakelijk om de kwaliteit en de betaalbaarheid te (blijven) verbeteren. In deze sessie zetten we op strategisch en tactisch niveau uiteen hoe een toekomstbestendige ICT-omgeving u helpt met ondersteuning in de dagelijkse bedrijfsvoering.

15.00 – 15.15 uur             Korte pauze
15.15 – 15.45 uur             Sessie 2: Uitdagingen in de markt

Hoe vereenvoudigt u complexe ICT-uitdagingen en zorgt u voor een optimale samenwerking tussen de medewerkers. In deze sessie zetten we uiteen hoe we deze uitdagingen kunnen wegnemen en uw medewerkers in hun kracht kunnen zetten door een persoonlijke en simpele digitale ervaring.

15.45 – 16.00 uur             Sessie 3: Veilige werkplekomgeving

Een goede samenwerking en het eenvoudig maken van de werkplek is één, maar hoe zorgen we er nu voor dat de werkplek ook een veilige omgeving is. In deze afsluitende sessie zullen we u meenemen in onze visie hoe de ICT-omgeving op een goed en veilige manier te beheren is, dit voor zowel applicaties als data, maar uw medewerkster toch een optimale werkervaring blijven houden.

16.00 – 17.00 uur             Afsluiting met borrel

Schrijf u  in voor de Skysource Experience!