Skysource Experience

Op dinsdagmiddag 21 april vindt de Skysource Experience plaats. Hierbij nodigen wij u uit voor een inspirerend, innovatief en tevens gezellig evenement. Dit event vindt plaats in de omgeving Eindhoven. Tijdens het Skysource Experience event van 28 november 2019 is gesproken over ”e-health, leefcirkels, sensoring, domotica, toegangscontroles, robotics & big data, inclusief analyse (Power BI). Het komend event is een vervolg daarop.

Zoals bekend gaat de zorg maar ook welzijn steeds meer extramuraal. Hoe kan zowel de zorgprofessional alsmede bijv. mantelzorger en client in zijn (eigen) woonomgeving hier slim gebruik van maken? En hoe kunnen bouwbedrijven, woningcorporaties en zorginstellingen inspelen op het ‘nieuwe wonen’?

Binnenkort informeren wij u over de locatie en meer. U kunt zich nu alvast verzekeren van een plaats, dit gezien de opkomst van de laatste editie!

Datum & tijd:

Dinsdagmiddag 21 april

 

Locatie:

Omgeving Eindhoven

Waar bent u meer dan welkom?

Skysource
of course

Skysource nodigt u uit!

Skysource houdt van interactie, dus stuur gerust vooraf uw vragen in. Het antwoord krijgt u tijdens de meeting. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol=vol. Graag tot 21 april! Daag Skysource uit!

 

 

Aanmelden voor de Skysource Experience