07-11-2018 | News

Whitepaper eHealth

Om een efficientieslag in de zorg te bewerkstellingen, wordt veel verwacht van de inzet van technologie. Technologie in de zorgsector wordt met een mooi woord eHealth genoemd. Maar wat houdt eHealth precies in?

Voor veel zorgprofessionals is het niet duidelijk wat onder eHealth verstaan wordt. Zo denken sommigen bij eHealth aan apps, anderen aan beeldbellen en een enkeling aan medische robots. Al deze voorbeelden kunnen geschaard worden onder het begrip eHealth.

Voordat dieper in gegaan wordt op eHealth en toepassing hiervan, moet de vraag beantwoord worden: ‘wat wordt er verstaan onder eHealth?’.

eHealth is een breed begrip en kan gedefinieerd worden als:

een verzamelnaam voor alle digitale en elektronische middelen in de gezondheidszorg, waarbij gebruik gemaakt wordt van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën, om de gezondheidszorg te ondersteunen en te verbeteren.

Download onderstaande gratis Whitepaper!

Whitepaper eHealth

Downloads

Download de gratis Whitepaper!

eHealth

Download de whitepaper na het invullen van uw emailadres.

Vul e-mailadres inGeïnspireerd of vragen?

Gerelateerde artikelen

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de HealthCARE en zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties te migreren naar onze clouddiensten.

Whitepaper Uitdagingen in de zorg

Whitepaper Uitdagingen in de zorg

De huidige zorgbranche staat flink onder druk. De grote vraag naar zorgprofessionals en de grote werkdruk eist zijn tol. Er dient steeds meer zorg ...

Lees meer >
Vitaliteit personeel verantwoordelijkheid werkgever?

Vitaliteit personeel verantwoordelijkheid werkgever?

Vitaliteit op de werkvloer straalt een gezond bedrijf uit. Er zijn vele factoren die bijdragen aan een gezonde en succesvolle organisatie. Een gezo...

Lees meer >