27-03-2019 | News

Whitepaper SmartSourcing

Waar outsourcing in onze wereld hoofdzakelijk te maken heeft met het neerleggen van de IT-infrastructuur bij een externe partij, zoals Skysource, heeft SmartSourcing veel meer te maken met het meedenken met de klant, weten wat er speelt in de core-business van de klant en hoe dit te verbeteren met behulp van IT.

In veel gevallen is het voor bedrijven spannend om de gehele IT in de Cloud te zetten. Begrijpelijk, aangezien je al je gevoelige data bij een andere partij neerlegt. Daarom is het essentieel om vooraf de stappen te definieren voor een migratie naar de Cloud. Dit geeft vertrouwen en rust.

Benieuwd hoe Skysource dit aanpakt? Download onderstaande gratis Whitepaper!

Whitepaper SmartSourcing

Downloads

Download de Whitepaper!

Whitepaper SmartSourcing

Download de whitepaper na het invullen van uw emailadres.

Vul e-mailadres inGeïnspireerd of vragen?

Gerelateerde artikelen

Skysource, gevestigd in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de HealthCARE en zakelijke dienstverlening. Vanuit de modern ingerichte redundante Private Cloud Datacenters is Skysource in staat uw ICT-omgeving inclusief business applicaties te migreren naar onze clouddiensten.

Whitepaper Uitdagingen in de zorg

Whitepaper Uitdagingen in de zorg

De huidige zorgbranche staat flink onder druk. De grote vraag naar zorgprofessionals en de grote werkdruk eist zijn tol. Er dient steeds meer zorg ...

Lees meer >
Vitaliteit personeel verantwoordelijkheid werkgever?

Vitaliteit personeel verantwoordelijkheid werkgever?

Vitaliteit op de werkvloer straalt een gezond bedrijf uit. Er zijn vele factoren die bijdragen aan een gezonde en succesvolle organisatie. Een gezo...

Lees meer >